Esküvői trendek 2024

2023-09-27

Vannak párok, akik már elkezdték szervezni 2024-es esküvőjüket, de a többség majd csak most veti bele magát igazán a szervezésbe. Szeretnéd tudni milyen esküvői trendek fognak hódítani 2024-ben? Összegyűjtöttem nektek a várható trendeket, amik szakértők szerint idén népszerűek lesznek.

Színek, színek, színek
Korábban a nude színek jellemezték az esküvőket, azonban 2024 a merész és élénk színek éve lesz. Gondolj csak az élénk korallra vagy egy vibráló kékre, élénk sárgára. Olyan hangulatot teremthetsz ezekkel az élénk színekkel, mely energiát és örömöt sugároz. 

Esküvői csokor
A hatalmas csokrok után, jövőre a kisebb, finomabb csokrok fognak hódítani. Ezek a csokrok sokkal elegánsabb hatást keltenek és a menyasszonynak könnyebb lesz fogni is, mint a hatalmas csokrokat.

Kekszek
Akár a desszertasztalra kerülnek, akár köszönőajándéknak szánjuk gyönyörűen néznek ki és igazán finomak is. Elképzelhetetlen eddig miért maradtak ki az esküvőkről ezek a csodás kekszek.

Hangos vendégkönyvek
A hagyományos vendégkönyvek már a múltté! A hangos vendégkönyvek lehetővé teszik, hogy vendégeitek szívből jövő üzeneteket ls jókívánságokat hagyjanak hangfelvételeken keresztül. Extra szentimentalitást kölcsönöz az esküvői emlékeknek. A vendégek nagyszerűen fognak szórakozni, Ti pedig nevetve vagy éppen sírva hallgatni az üzeneteiket. 

Pezsgőpiramis
Mindig is az ünneplés szimbóluma volt, ám a szakértők szerint 2024-ben újra visszatérnek az esküvők világába is. Igazi luxust és eleganciát sugároz, iszonyatosan mutatós és a fotókon is szuperül néz ki. Ha tehetitek semmiképp se hagyjátok ki Nagy napotokról. 

Hideg szikraszökőkút
A hagyományos tűzijátékok hője és zaja nélkül, beltérben is biztonságos módon varázsolhatsz lélegzetelállító effekteket. Kinézetre pontosan megegyezik a tűzijátékokkal és pirotechnikai elemekkel, azonben nincs füst, láng, akár a vendégeid mellé is állhatnak. Tökéletes elem a bevonuláshoz vagy a nyitótánchoz egyaránt.

Környezet tudatosság
Az elmúlt években egyre fontosabb téma lett a fenntarthatóság és a környezetvédelem, így egyre népszerűbbek a fenntartható esküvők is. A párok egyre több környezetkímélő elemet építenek be Nagy napjukba. A dekoráció lehet újrahasznosított, választhatnak fenntartható ételt és italt és energiatakarékos helyszínt is. A meghívókról sem kell lemondani, készülhet természetesen biológiai úton lebomló kukoricapapírra, a köszönőajándék pedig kis cserepes növény vagy ültethető virágmag. A zöld esküvők egyediek és stílusosak amellett, hogy a környezetnek is jót tesz.

Mini- és mikroesküvők
A covid óta egyre több pár tart kisebb, intimebb esküvőt, ez a trend 2024-ben tovább erősödik. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék szűk családi és baráti körben megünnepelni házasságkötésüket. Egy kis esküvőn sokkal több időt tudsz tölteni a vendégeiddel és nagyobb hangsúlyt kapnak a részletek is. 

Esküvői ruha
A hagyományos ruhák helyett a modern, ám elegáns két részes ruhák egyre nagyobb teret kapnak majd 2024-ben a szakértők szerint. 

Menyecskeruha
Évek óta egyre többen választanak a pirostól eltérő színű menyecskeruhát. Jövőre a fehér szín fog hódítani a menyecskeruháknál is, hiszen ez a szín a legtöbb nőnek előnyösen áll, sikkes és elegáns viselet. 

Online tartalmak
Ma már nagyon sokat a fontos eseményekről a közösségi média felületein is egyből beszámolnak, egyre kreatívabb tartalmakat kell gyártani. Fontos lehet sokak számára az olyan elemek beiktatása, amik jó fotóhelyszínként szolgálnak. Külföldön egyre népszerűbb, hogy a pár felfogad egy tartalomkészítőt, aki folyamatosan készíti a Tik Tok videókat, instagramra kitehető képeket, így a násznép maximálisan jelen lehet az esküvőn és nem a telefonjaikat nyomkodják. 

A 2024-es esküvői trendek tehát izgalmat, kreativitást és fenntarthatóságot ígérnek. Ne feledd, esküvődnek mindenképp személyre szabottnak és egyedinek kell lennie, abszolút a Ti stílusotokat és személyiségeteket kell tükröznie.


A 2024-es év színe a Peach Fuzz, egy bájos és meleg árnyalat, amely romantikus és édes hangulatot csempész az esküvőkbe is. 
A Peach Fuzz egy puha, bársonyos barackszín, amely frissességet és romantikát sugall. Ez az év színe érzéki és finom árnyalatokat hoz magával, ideális választás azoknak, akik egyedi, romantikus és emlékezetes esküvőt álmodnak meg.

A Karácsony minden gyermek számára különleges időszak, és mi, szülők mindent megteszünk, hogy a kicsik számára emlékezetes és varázslatos legyen.

Az esküvő megtervezésekor minden apróságra oda kell figyelni. Nem csak a gyönyörű helyszínről, a dekorációról vagy a zenéről kell gondoskodnunk. Esküvőd a meghívóval kezdődik, ez az első dolog, amit vendégeid láthatnak a Nagy nappal kapcsolatosan. Az esküvői trendek évről évre változnak, ez alól természetesen  a meghívók sem maradnak ki. Itt az elején szeretném már leszögezni, hogy akármilyen trendek is uralkodnak esküvőd évében, mindenben olyat válassz, ami Titeket tükröz, ami számotokra a tökéletes esküvőt jellemzi. Nézzük is mit jósolnak a szakértők 2024 esküvői meghívó trendjeinek.