Rendelés menete

Rendelést leadni csakis kizárólag e-mail-en keresztül lehetséges!

Amennyiben engem bíztok meg esküvőtök kellékeinek megtervezésével, úgy az alábbi folyamat szerint fog történni a tervezés menete. Helyileg Budapesten vagyok megtalálható, azonban az egyeztetés, tervezés és kapcsolattartás is online történik (e-mail, videóhívás, telefon).

Elképzelések pontosítása

Minden bizonnyal körvonalazódik már Bennetek egy kép az esküvőtökkel kapcsolatban, milyen színek fognak dominálni, milyen ruhát fogsz viselni, hány főt vártok, mely virágok a kedvenceid, lesz-e témája az esküvőnek stb. A Nagy nap első lépései között szerepel a meghívó elkészítése, a meghívottak ezáltal kaphatnak kis ízelítőt a Ti személyiségetekből és arról, mire számíthatnak majd esküvőtök napján.
Oszd meg velem e-mailben vagy telefonon elképzeléseiteket, mesélj kicsit magatokról, így tudom tökéletesen Rátok szabni a meghívót és a kiegészítő papír kellékeket. Természetesen, ha megtetszett egy meghívó az oldalamon arra is van lehetőség, hogy Rátok szabjuk. 

Árajánlat

Az elképzelések pontosítása után személyre szabott ajánlatot adok egyedi meghívódra. A kiajánlott árak minden esetben 3 hétig érvényesek, azt követően csak tájékoztató jellegűek!

Látványterv készítése

Amennyiben szimpatikusak az áraim, 1 db látványtervet ingyen készítek számotokra 1-5 munkanap alatt. (Minden további látványtervet jutányos áron (+5000 Ft) készítek el számotokra, így lehetőségetek van akár több eltérő stílusú meghívót is megnéznetek, ha bizonytalanul érkeztek.) 

Rendelés menete

Amennyiben elnyerte tetszésetek a látványterv, úgy elkészítem a korrekciókat (az árak 3 módosítási kört tartalmaznak, utána minden módosítási kör +500 Ft) , segítek a szövegek megfogalmazásában, mindent végső formájára alakítunk. A pontos darabszám és a végső terv jóváhagyása után, egyeztetjük a szállítást, átvételt. 
Sürgősségi rendelés: Amennyiben megoldható, és kapacitásomba belefér (ezt a lehetőséget automatikusan nem tudom biztosítani, minden esetben egyedi elbírálás alá esik), úgy a megrendelés végösszegének (szállítási díj nélkül számítva) 30%-a (minimum 1000 Ft) a sürgősségi felár.

Fizetés

Miután mindent egyeztettünk kiállítom a számlát, melyet előre utalással tudsz kiegyenlíteni. Készpénzes / utánvétes fizetést nem áll módomban elfogadni. Az összeg beérkezése után elkezdődik a termékek gyártása. Innentől kezdve nincs lehetőség módosításokra, így kérlek jól nézzétek át a meghívót Ti is, és aztán hagyjátok jóvá. 

Kész meghívó / termék

A nyomdai kivitelezés néhány munkanapot vesz igénybe (nyomda kapacitásától függően). Minden héten hétfőn kerülnek nyomdába a meghívók, melyek ugyanazon a héten csütörtök - péntek magasságában kerülnek hozzám kész termékként. Ezt követően 1-2 napon belül futárszolgálatnak átadásra kerülnek. 

Szállítás / személyes átvétel

Belföldi szállítás
Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges. 
Házhoz szállítás esetén partnerünk a GLS vagy FOXPOST futárszolgálat. Csomagod kérheted FOXPOST automatába is.  Postai úton nem küldünk csomagokat. 
Árak egységesen belföldön:
GLS házhozszállítás - 2500 Ft (nagy méret: 3000 Ft)
Foxpost automatába szállítás - 1500 Ft
Foxpost házhozszállítás - 2500 Ft

Külföldi szállítás (CSAK EU)
Termékeinket külföldre a GLS futárszolgálat szállítja ki, ezek árairól érdeklődj bátran!

További esküvői papír termékek 

Miután kiosztottátok a meghívókat bizonyára a Nagy napra szükségetek lesz egyéb termékekre is. Ebben is szívesen segítek, hogy egységes legyen esküvőtök arculata.

 • Save the date kártya
 • RSVP válaszkártya
 • Felkérőkártyák
 • Menükártya
 • Itallap
 • Menüháromszög
 • Program
 • Asztalszám
 • Ültetőkártya
 • Ültetési rend
 • Információs kártya
 • Ételkártya
 • Gyermek foglalkoztató füzet
 • Köszönőkártya

 

Ha már alig várod, hogy kioszthasd a meghívóitokat, akkor keress bizalommal és vágjunk bele mihamarabb! :)