Sziasztok,
   Domi vagyok!
 

Domi vagyok, a Domcs design megálmodója. 2015 óta dolgozom főállásban grafikusként, de valójában már 14 éves korom óta nyúzom a photoshopot, illustratort és indesignt. 2021-ben férjhez mentem, ahol mindent magam készítettem el, a meghívótól az ültető kártyán keresztül, a köszönő ajándékokig. Ez volt az a pont, ahol eldöntöttem, hogy pontosan ez az a terület számomra, amiben grafikus főállásom melletti szabadidőmet szeretném kitölteni. 
Imádom az esküvőkkel járó izgalmakat és ezeknek a fontos kellékeknek a megtervezését, elkészítését. Csodás érzés boldog párokkal találkozni és az ő álmaikat kézzel fogható formába önteni nap, mint nap. Élvezem a kihívásokat, inspirálnak a különös ötletek. Egyedi elképzeléseket valósítok meg, és hatalmas öröm számomra a pillanat, amikor ötleteimet viszontlátom papír alapon, a nyomdából megérkezve.
A manapság már óriási kínálat közepette egyedi, rátok szabott esküvői meghívó terveket kívánok készíteni számotokra.

Két dolog, melyet rendkívül fontosnak tartok a munkám során: minőség és határidő!

Minden termékben ott van kezem munkája és a szívem egy darabja is.

 

Miben tudok még segíteni?

Arculattervezés: Nagyarculat vagy kisarculat tervezése
Fontos, milyen első benyomást teszel leendő ügyfeleidre, amikor átnyújtod névjegykártyádat vagy honlapod látogatói találkoznak a termékeddel / szolgáltatásoddal, egyúttal céged identitásával is találkoznak. Ilyenkor tudat alatt hatnak ránk a színek, formák, vonalak, amennyiben egy beszédes logóval / megragadó arculattal találkoznak, nagy valószínűséggel megbíznak majd szakértelmedben és hamarosan ügyfeleid között köszöntheted őket.

Logó tervezés: Letisztult, karakteres logókészítés, mely minden felületen megállja a helyét. Minden a logóval kezdődik, tervezése sok átgondolást igényel, tükröznie kell téged és a tevékenységedet, valamint célcsoportodat is.

Nyomdai anyagok készítése: Kiadványszerkesztés, brossúrák, szóróanyagok, névjegykártyák tervezése

Prezentáció design: Különleges előadásodhoz egyedi prezentáció készítése