Letölthető esküvői checklist

2023-01-07

Először is engedd meg, hogy gratuláljak közelgő esküvőtökhöz! :) Az alábbi  lista 12 hónapra lebontva kínál kényelmes időbeosztást. Ne feledd semmi nincsen kőbe vésve, mindent úgy csinálj, ahogy Nektek jól esik.

Először is engedd meg, hogy gratuláljak közelgő esküvőtökhöz! :)
Saját esküvőm szervezésekor használtam az alábbi ellenörző listát. Ugyan saját esküvőnket 3-4 hónap alatt szerveztem le, azt gondolom kényelmesen 1 év alatt lehet leszervezni egy esküvőt. 
Az alábbi  lista 12 hónapra lebontva kínál kényelmes időbeosztást. Ha ennél korábbra tervezitek az esküvőt, nyugodtan kezdjetek neki a listának és próbáljatok minél hamarabb felzárkózni az ütemtervben. Természetesen egy esküvőt sokkal rövidebb idő alatt is meg lehet szervezni (saját tapasztalat - saját 100 fős esküvőnket 3-4 hónap alatt szerveztem le.) Azonban a felkapottabb helyszínek és szolgáltatók sokszor már 1-2 évre előre le vannak foglalva.
Ne feledd semmi nincsen kőbe vésve, mindent úgy csinálj, ahogy Nektek jól esik. Ha Nagy Napotokon nem úgy történik valami, ahogy elterveztétek, akkor sincs világvége! Engedjétel el magatokat és éjétek meg esküvőtök napját! :) 

LETÖLTHETŐ ESKÜVŐI CHECKLIST

A következő blogbejegyzésben egyéb hasznos letölthető segédleteket hozok számodra, mellyel könnyebben tudod esküvőd szervezni. :) 


Esküvői költségtervező
Talán jelenleg az egyik legfontosabb kérdés a párok számára, hogy mennyibe is kerül egy esküvő megszervezése? 
Érdemes első lépésként átbeszélnetek, hogy mennyit tudtok / szeretnétek esküvőtökre szánni. Fontos meghatároznotok, hogy miből nem szeretnétek engedni és mi az a tétel, ahol tudtok kompromisszmot kötni / esetlegesen lejjebb adni az igényeitekből. Így a fontosabb dolgokra tudtok pénzt átcsoportosítani.

Rengeteg üzenetet kapok Tőletek esküvői meghívó és papír kiegészítők árajánlat kérésére vonatkozóan, amiért iszonyat hálás vagyok! :) Sok üzenetet kapok, amiben csak ennyi áll: “Szia, 2022. xx. xx-én lesz az esküvőnk, melyre szeretnénk tőled meghívót rendelni. Tudnál nekünk egy árajánlatot küldeni? Köszönjük!” Sajnos ezek alapján nem tudok nektek ajánlatot adni. 
Így egy ideje már tervezem, hogy összegyűjtöm számotokra egy blog posztban, milyen információkra lesz szükségem, hogy pontos árajánlatot adhassak nektek, ezzel is gyorsítva a folyamatot. 

A meghívók és minden egyéb papír kiegészítőnél nagy a csábítás, hogy saját magának készítse el az ember, hiszen így még személyesebb lehet a végeredmény és még spórolhatunk is rajta. Vajon a valóságban is megállja a helyét a fenti állítás? Sokan már az elején rájönnek, hogy egy szép és igényesen elkészített egyedi meghívóhoz nem elég a Word program. Egyre többen nyúlnak ilyenkor egyből az elterjedt Canva nevű ingyenes online programhoz. Erről lejjebb olvashatsz részletesen.