Letölthető esküvői checklist

2023-01-07

Először is engedd meg, hogy gratuláljak közelgő esküvőtökhöz! :) Az alábbi  lista 12 hónapra lebontva kínál kényelmes időbeosztást. Ne feledd semmi nincsen kőbe vésve, mindent úgy csinálj, ahogy Nektek jól esik.

Először is engedd meg, hogy gratuláljak közelgő esküvőtökhöz! :)
Saját esküvőm szervezésekor használtam az alábbi ellenörző listát. Ugyan saját esküvőnket 3-4 hónap alatt szerveztem le, azt gondolom kényelmesen 1 év alatt lehet leszervezni egy esküvőt. 
Az alábbi  lista 12 hónapra lebontva kínál kényelmes időbeosztást. Ha ennél korábbra tervezitek az esküvőt, nyugodtan kezdjetek neki a listának és próbáljatok minél hamarabb felzárkózni az ütemtervben. Természetesen egy esküvőt sokkal rövidebb idő alatt is meg lehet szervezni (saját tapasztalat - saját 100 fős esküvőnket 3-4 hónap alatt szerveztem le.) Azonban a felkapottabb helyszínek és szolgáltatók sokszor már 1-2 évre előre le vannak foglalva.
Ne feledd semmi nincsen kőbe vésve, mindent úgy csinálj, ahogy Nektek jól esik. Ha Nagy Napotokon nem úgy történik valami, ahogy elterveztétek, akkor sincs világvége! Engedjétel el magatokat és éjétek meg esküvőtök napját! :) 

LETÖLTHETŐ ESKÜVŐI CHECKLIST

A következő blogbejegyzésben egyéb hasznos letölthető segédleteket hozok számodra, mellyel könnyebben tudod esküvőd szervezni. :) 


A 2024-es év színe a Peach Fuzz, egy bájos és meleg árnyalat, amely romantikus és édes hangulatot csempész az esküvőkbe is. 
A Peach Fuzz egy puha, bársonyos barackszín, amely frissességet és romantikát sugall. Ez az év színe érzéki és finom árnyalatokat hoz magával, ideális választás azoknak, akik egyedi, romantikus és emlékezetes esküvőt álmodnak meg.

A Karácsony minden gyermek számára különleges időszak, és mi, szülők mindent megteszünk, hogy a kicsik számára emlékezetes és varázslatos legyen.

Az esküvő megtervezésekor minden apróságra oda kell figyelni. Nem csak a gyönyörű helyszínről, a dekorációról vagy a zenéről kell gondoskodnunk. Esküvőd a meghívóval kezdődik, ez az első dolog, amit vendégeid láthatnak a Nagy nappal kapcsolatosan. Az esküvői trendek évről évre változnak, ez alól természetesen  a meghívók sem maradnak ki. Itt az elején szeretném már leszögezni, hogy akármilyen trendek is uralkodnak esküvőd évében, mindenben olyat válassz, ami Titeket tükröz, ami számotokra a tökéletes esküvőt jellemzi. Nézzük is mit jósolnak a szakértők 2024 esküvői meghívó trendjeinek.